Hím vagy nőstény törpenyuszi?
A lány is jelöl, úgyhogy ebből a szempontból olyan mindegy. Ivartalaníttatni kell.
Az én nőstény nyuszim bogyóval jelölt, mellette folyamatosan meg akarta hágni a kezem/lábam, ahol csak ért :D
Kedvesség, bújósság szempontjából nincs különbség a nemek között, egyedfüggő.
Ha ivartalaníttatod, akkor ugye a jelölések is megszűnnek, bár tény, hogy a baké kellemetlenebb.
A nőstény nyuszik dominánsabbak, területvédők. Ha ivaros nőstényről van szó, általában nem engedik, hogy a ketrecükben kotorásszon a gazdi, amikor ők is bent vannak (az enyém ezalól kivétel volt). A bakoknál nincs ilyen. De ivartalanítás gyakorlatilag minden gondot megold :)
Utolsó! Mennyi idősek a nyuszijaid? Teljesen együtt tartod őket?
Nőstényeket még ivartalanítás után is nagyon kevés esetben lehet együtt tartani, iszonyatosan területvédők és szinte biztos, hogy verekednének.
Nos leírom az én véleményem.:
Én nekem most lesz nyuszim,bak.már pedig azért is bakot szeretnék,mert én ugy tudom,h bújósabbak,a nőstények terület védőbbek és kevésbé bújósak,kedvesek(ez az átlag)illetve kisebbre nőnek a bakok.ezeket itt olvastam: [link]
Tehát én bakot választok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!