Mi a baja a hörcsögnek?
Szerintem a hugod magosrol ejtette le .
Vagy, hany eves a hugod, nem lehet hogy csak megszoritotta veletlenul, kicsit erosebben a kelletenel?
Ha 3napon belul nem hagyja abba a horcsog, akkor vidd el allatorvoshoz, de azt javaslom most vidd el, ne legyen komolyabb baj, lehet eltort a laba...
Nehogy elpusztuljon :/
A húgom 10 éves.
Nem lehet összefüggésben a korával?
Nem hinnem, mennyi idos?
Szerintem valamije eltort, vidd el orvoshoz :)
2 éves a höri
és előző napokban kicsit furcsán viselkedett rohangált a ketrecben és a ketrec tetején lógott.
Az én degummal is hasonló történhetett, csak neki lumbágója lett, tehát becsípődött egy ideg és lebénult. Azt mondta, ha fájdalomcsillapítót kap hogy jól érezze magát és komfortérzése van, addig nem szükséges az altatás. Tehát amíg ő maga nem adja fel.
Vidd el dokihoz, bármi furcsa dolog lehet, de egy pontos,lelkiismeretes és őszinte doki megmondja, mit tegyetek.
Tudom, ezzel nem sokat segítettem. Dokit Pesten ajánlani tudok a Szent István Állatorvosi Egyetemen rendelnek, Dr Molnár Viktor, Dr. Pazár Péter, az elérhetőségeiket meg tudom adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!