A hörcsögnek lesz baja ha rakok be neki földet?
Figyelt kérdés
és arra tenném a forgácsot2012. jan. 13. 11:29
1/8 anonim válasza:
Ha utcáról, kertből van a föld akkor semmiképp nem jó mert az nem tiszta és meg is betegedhet tőle.
Egyébként minek a föld ha van forgács? Az épp elég.
2/8 Platypus válasza:
Ha már mindenáron kell valami a forgács alá, akkor macskaalom.
3/8 anonim válasza:
Az én dzsungitörpihörimnek két terráriuma volt, a kettőt csőrendszer kötötte össze. Az egyikben homok volt (nem föld, hanem akvaristaboltban vásárolt homok), a másikban forgács. Imádta a homokot ásni, hatalmas gödröket csinált, és azokban hűsölt nyáron. Forgács alá tenni viszont nem éri meg, mert csak összekeveredik a kettő.
4/8 anonim válasza:
Én nem tennék be neki földet.
Finom puha forgács kell neki és kész!
5/8 anonim válasza:
Mi lenne az oka egyébként, hogy földet szeretnél tenni alá?
6/8 anonim válasza:
Nekem még apukám csinálta azt, hogy kiment a töltésoldalba és a terrárium méretét lemérve egy akkora földdarabot vágott ki, amit pont bele tudott rakni a terráriumba. A hörcsik leásták magukat, hiába adott nekik enni, alig jöttek elő, és nagyon gyorsan megbüdösödött, szóval ezt csak egyszer csinálta meg. :D
7/8 A kérdező kommentje:
HÁT CSAK GONDOLTAM HOGY SZEGÉNY ÍGY IS BE VAN ZÁRVA LEGYEN EGY KIS TERMÉSZETES HANGULATA AMÚGY A FÖLD VIRÁGBOLTBÓL LETT VÉVE MEG VAN TŐZEG IS AKKOR AZT SE? MERT A TERMÉSZETBEN FÖLD VAN NEM?
2012. jan. 13. 23:56
8/8 anonim válasza:
Ne tegyél neki földet tiszta piszkos lesz, elvan a forgáccsal, nagyon szeretik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!