Meddig hagyhatom egyedül a nyuszim?
Igazából most hagynám itthon először, vagyis hát csak én nem alszok itthon.
Holnap délelőtt kiraknám 2 órára, és csak vasárnap este 7 körül érek haza :(
A család többi tagja itthon lesz, tudnak enni adni neki, ilyesmik, de este mindig kint szokott lenni 4-5 órát, foglalkozok vele, simizem.. És nem lesz, aki ezt holnap megcsinálja.
Szerintetek bedepizik, vagy bírni fogja simán?
Én el se merek menni több napra, mert nagyon hiányzik. :)
Van több állatom is, de ő hiányzik a legjobban.. Van, hogy a cicámat nem is látom napokig, mert csak reggel van itthon.. :(
Nem lesz semmi baja :) Tavaly nyáron elmentem 3 napra külföldre, és itt kellett hagynom szegény nyuszómat arra az időre. Akkor sajnos 3 napig végig be volt zárva, tesóm jött át megetetni, de ő csak adott neki enni, és ment is el, nem maradt itt vele, hogy kiengedje szaladgálni. De elég kényelmes nagy ketije van, úgyhogy nem volt semmi gond, amikor hazajöttünk futkározott sokat :)
Nagyon nagyon hiányzott, halálra aggódtam magam érte, és most azért nem mentem el megint húsvétkor külföldre az élettársammal a családjához 4 napra, mert nem akartam őt itt hagyni. Meg tesómnak is macerás minden nap átjönni megetetni.
Hát én 4 napig nem merném itthon hagyni egyedül. Bármi történhet vele.. :/
Amióta meg van a nyuszim, nem is tudtunk elmenni családdal nyaralni pl, nem merném egyedül hagyni itthon, vagy rábízni valakire, aki csak napi 2x megeteti.
Nagyon féltem a kis szőrgombócot:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!