Okozhat e nagyobb gondot ha vérzett a degum orra egy esés miatt?
Figyelt kérdés
Tegnap este pakoltam és az egyik degum felszaladt a vállamra, megijedt és ahogy leugrott nekiszaladt a szekrénynek, vérzett az orra, egyből visszatettem a helyére egy kis simogatás és orrtörölgetés után, hogy megnyugodjon, prüszkölt még egy ideig (vért is), de használta a kereket elég aktívan ( a mozgásán nem láttam semmi furcsát), evett is és ivott is. Fél órával később kevesebbet prüszkölt már és a vérzés is elállt.2012. ápr. 4. 22:15
1/1 anonim válasza:
Figyeld egy pár napig, ha látsz rajta valami furcsát, még ha aprót is akkor vidd el orvoshoz. Mivel az orrvérzés nem játék. Az orrvérzés agykárosodást, törést is jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!