Milyen kisemlőst tarthatnék?
Nekem kiskoromban volt hörcsögöm, tengerimalacom, nyulam és vadászgörényem is, mert szüleim nem engedték a macskát. Most csak macskám van, de már nem is lakom panelban... Egyik kisemlős sem tud annyi szeretet adni, mint egy macska vagy egy kutya. Mindegyiket rendszeresen takarítani kell, mert egy nap után is szörnyen büdösek tudnak lenni.
Én görög teknőst javasolnék, vagy halakat. A görög teki csendes, nem büdös, a halakat sem kell naponta takarítani, és nagyon szépek. Persze ezeket nem lehet babusgatni, de nem is tudnak nagy károkat okozni.
Egyébként én, mikor panelben laktam, és felhagytam az állatokkal, elkezdtem növényeket nevelni, és nekem sokkal nagyobb örömet okoztak, mint a kisemlősök(ugyanakkor azóta megvannak a teknőseim és az akváriumom is). De persze nem vagyunk egyformák.
A felsoroltak közül én csak az aranyhörcsögöt ajánlom, mert a tengerimalac, ha egyedül érzi magát, szó szerint sír (az éjszaka közepén), és fel kell hozzá kelni, mint egy gyerekhez, amíg meg nem szokik az új helyén. A nyúl sok betegséget össze tud szedni, a vadászgörénnyel rengeteget kell foglalkozni és sétálni vinni, hogy szelíd maradjon. A hörcsög elvan a mókuskerékkel, de nagyon figyelj arra, hogy milyen helyet veszel neki, mert ha meglóg, az egy rémálom...
köszönöm! halakkal már próbálkoztam, de nem jött össze, teknőst, kutyát, macskát meg nem engednek a szülők. Aranyhörcsög számára megfelelő lenne ez a ketrec?:
Hörcsög szerintem is jó lenne.
Viorica,te hogy csinálod,hogy csak egyszer kell takarítani a ketrecét a nyuszidnak?Én minden nap takarítom olyan kupit csinál benne.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!