Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy tudnám csinálni?

Hogy tudnám csinálni?

Figyelt kérdés
Szeretnék még egy törpehörcsögöt (mivel már van egy) szülinapomra hogy tudnám rávenni a szüleimet hogy kapjak? azt mondják hogy akkor úgy nézne ki a szobám mint egy állatkert,de én nagyon szeretném,csak félek hogy nem fogom egyformán szeretni őket ,mit csináljak?
2012. márc. 31. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Állatkert? 2 höri miatt? A törpehörcsögök amúgy is társas állatok. Mond azt hogy te ezt kéred és most ilyen pici állatkától még te is elférsz a szobádban. Gőzöm sincs:S Vagy hogy félsz egyedül és 2 védelmezővel jobban aludnál vagy hogy a hörid is magányos és a kisállatok hasonlítanak a gazdájukra és a végén még te is az leszel:D Nem tudom mit mondj. Én szellemeset mondanék. Most 1 hörcsög vagy 2 hörcsög tartása között semmi különbség sincs és valami 600 ft felénk egy törpehörcsög. Még olcsón is megússzák :D
2012. ápr. 1. 00:21
 2/3 A kérdező kommentje:
igazából nem értik hogy mért kell még egy de én nagyon szeretnék még egyről gondoskodni meg azt mondják hogy ha meg megkapom akkor majd megint más fog kelleni meg azért mondják hogy állatkert lesz a szobám mert még van 2 papagájom és halaim,jah meg a lenne külön helye a másik hörinek (azért nem egybe tartanám őket mert alapból lenne köztük korkülönbség és mindenki azt mondja hogy összeverekednének ,meg hát azt se akarom hogy szaporodjanak)
2012. ápr. 1. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:
jah és baj lenne ha 2-3 hónap külömbség lenne köztük?
2012. ápr. 1. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!