Szeretnék vásárolni valamilyen házi kisállatot. Nincs valakinek valami ötlete, melyik lenne aranyos, nem üti meg az ármérce legtetejét?
Én kutyust vennék.
De ha ez nem felel meg, akkor hörcsög, tengerimalac, törpe rex nyúl:)
Ezzel " Melyik az az állat, akinek az igényeit ÉN ki tudom elégíteni? " egyetértek.
Egyébként mennyi az ármérce nálad?
Mert azt megtudom érteni,hogy vannak olyanok,amelyik nagyon aranyosak,de rengetegbe vannak,így nincs pénze rá az embernek.Azért az ár se mindegy,ha nem milliomos az ember.:)
Szóval mégis mennyi amit rá tudsz szánni?Melyik amelyik szóba jöhet?
Nekem nyuszi van,tudom ajánlani,de pl a kezdő összeg az nálunk 30ezer felett volt,nyuszival együtt.Az se mindegy,hogy mennyi időd van a kisállatra,mennyi helyed.A tengerimalacból meg alapból kettő kell,nagy hely kell nekik,ahogy a nyuszinak is minimum 100*50-es ketrec..Szerintem olvasgass a szóba jöhető állatkák tartásáról,szükségleteikről és úgy dönts.
Bemész random állatkereskedésbe, legalább 15 olcsó álatot fognak az orrod alá dugni, és még kétszer ennyit szereznek másnapra, ha kéred.
Itt az egész internet, nézegess kisállatos oldalakat (haziallat.hu például pont erre való), olvass róluk, gondold át, melyikeket tudnád korrektül eltartani, azok közül válassz egyet, amelyiknek az életmódja, a habitusa illeszkedik hozzád, majd keress egy tenyésztőt, és vegyél egy kölyköt. Az állatkereskedéseket messze kerüld el, mert simán adnak félős, vemhes, öreg, beteg állatot, vagy félretájékoztatnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!