Segítsetenétek kreatív nevet találni nyuszikámnak? Nagyon csajos nevet keresek!
Tudom, már 1500 ilyen kérdés volt, és el is olvastam amit a keresőben kiadott, de az a baj, hogy nem tudom hópihének és társainak nevezni szín alapján..
Hamuszürke színe van, a nyakánál mint egy oroszlán, nagyon hosszú szőre van, és a fején az orrától a feje tetejéig van egy fehér csík. Na most vicces, nagyon lányos, jól becézhető, vagy rövid nevet szeretnék a kiscsajnak.
Elképzeltem például a "rapunzelt" (aranyhaj) a haja miatt, de se rapinak se puninak nem akarom hivni.. :D tetszett még a hami is, de volt hami hörcsögöm. Masni is tökéletes lenne, de a hörikém is masni lett 3 napja. ááá nemtudom :) Gucci sem lesz, az túl.. nem illik hozzám, na. :) Segíítség :D
Jolie? Angelina?
Ha a horcsog masni, akkor a lokni rimmel, mas most nem jut eszembe.
ÚÚÚÚÚ a LOKNII nagyon jóóóó! Mutatok egy képet, amit ma csináltam, bár ezen nem látszik a "haja" de ezen is látni mennyire csajos :)
Köszi a válaszokat! :))
Csajszi, Kiscsaj, Nina, Puszedli, Nala (mint az oroszlán az Oroszlánkirályból), Muffin, Gina, Candy, Lulu, Hercegnő, Queen...
Nagyon szép nyuszi. Gratulálok!
Majd írd meg végül mi lett a neve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!