Az egyik degum tegnap este óta nagyon gyorsan veszi a levegőt, ugyanolyan fürge, mint eddig és enni is evett, de a bundája is kicsit csapzottnak tűnik, valaki tapasztalt már hasonlót?
Én vagyok az első.
Halál komoly volt a válaszom.
Persze a szellemet látott alatt azt értettem hogy megijedt valamitől. Ha egy ember nagyon megijed arra is azt mondják hogy szellemet látott:)
Nekem most a legidősebb futóegerem is hasonló, már kb egy hónapja nehezen, kapkodva veszi a levegőt, főleg amikor futkározik előtte. Azóta sokat is pihen, már nem túl aktív. Arra tippelek, hogy valami tüdő vagy szív betegség.
Viszont a te degud nem tudom mennyi idős, hogyha fiatal, akkor nem hiszem, hogy szervi betegsége lenne, bár kitudja.
akkor elnézést kérek első kommentelő,csak kicsit ideges vagyok a degum miatt!
a degum már idősebb szóval lehetséges,csak az a furcsa,hogy egyik napról a másikra történt és ugyanannyit mozog mint eddig. azért köszönöm.
Első vagyok, egyébként fogalmam sincs mi az a degu:D
El van nézve.. :)
hát akkor lehet másik kérdéshez kéne válaszolgatnod(Y):")
úgyhogy mostmár normális válaszokat is elfogadnék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!