Fontosss! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A hörcsögöm mostanába nem igazán mozog mint eddig.Régebben rágta a ketrecet,bátrabb volt, most meg fél és alig lehet látni.Tudom hogy éjjeli állatka de nem így szokott viselkedni.2012. márc. 18. 15:26
1/4 anonim válasza:
Öregszik. Akkor már kevésbé szereti, ha macerálják.
2/4 A kérdező kommentje:
Az orra egy kicsit sebes,meg a vatáját sem hordja vissza:(:'(
2012. márc. 18. 15:53
3/4 anonim válasza:
Ha öregszik, lényegesen belassul, illetve nem olyan aktív. Ez természetes. De vattát nem szabad tenni terráriumba, mert belaragad a pofazacskójába. Tudom, hogy szeretik, mert kényelmes és meleg, de nem szabad. Csak forgácsot, szénát. Beteg is lehet, a seb nem véletlenül alakult ki. Tartsd a lehető legtisztábban, takarítsd gyakrabban, hogy ne fertőződjön tovább, aztán bízd a természetre szerintem. Nem nagyon lehet őket házilag gyógyítgatni.
4/4 anonim válasza:
jaa az utólsónak igaza van de azért ha nagyon nagy a baj és ha szereted vidd el egy orvos hoz de ha már öreg akkor ez természetes nem mindenki él örökké de nem szeretnék a halálról beszélni :) szeresd amid van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!