Miért nem működnek nekem ezek a golyós itatók?
Anno, amikor vettem a nyuszimat, vettem neki egy golyós itatót, ami nem működött. Folyton az volt, hogy egy kicsit víz jött belőle, aztán nem ment fel a csőben a buborék, és pár korty után többet egy csepp víz sem jött belőle, csak ha megnyomtam, vagy kicsit megráztam, hogy felmenjen a buborék, de a nyuszim így nem tudott inni belőle. Azt visszavittem a boltba, de nem cseréltettem ki, hanem levásároltam az árát, így pár hónapig tálkából ivott. Aztán kaptunk ismerőstől egy használt golyós itatót, amit a tengerimalacai használtak évekig, az tökéletesen működik, most már lassan 1 éve ebből iszik a nyuszim, kifogástalan.
Most pedig tegnap a Fressnapfban vettem a nyuszimnak cuni complete tápot, amihez járt ajándék golyót itató. Gondoltam, hogy akkor lecserélem azt, amit használunk, mert az fél literes, és bőven elég neki a fele akkora. Erre akárhogyan is próbálgatom ezzel is ugyanaz a probléma, mint a legelsővel, amit vettem... Miért ilyenek ezek? Mi lehet a baja? Mit tudnék esetleg csinálni vele, hogy működjön rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!