Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacom golyós...

A tengerimalacom golyós itatója mindig büdös. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Már kifertőtlenítettem többféle szerrel, töltöttem bele vizet és pár óra múlva megint büdös volt. Vettem újat, de azzal is ez van. Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak vele, mivel mossam ki?
2012. febr. 6. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a büdös pontosan mit jelent, de bő ecetes vízzel mosd ki, ha nem oldódik meg a probléma, akkor ajánlom a Slippy itatót!

Sippy Large vagy Medium (Ferplast) itató

Űrtartalom: 600 vagy 300 ml

Ár: 1.650 Ft vagy 1.250 Ft

Rácsra illetve üvegre is rögzíthető, könnyen tisztítható itató.

Az itató tartozéka a tapadó-korong szett is.

Ezen az oldalon találod a részleteket!

[link]

2012. febr. 6. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
A kupakját is kimostad? Az be szokott algásodni a menetnél, ha sokáig nincs tisztítva, annak lehet némi szaga.
2012. febr. 6. 20:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Majd megpróbálom ezt az ecetes mosást. :)

Persze, mindent kimostam rajta, a csövét is. Minden nap kimosom a tartályát is, de mégis mindig büdös. Olyan szinten, hogy iszik belőle és a szoba másik felében megérzem a szagát. :S

2012. febr. 7. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Javaslom a Slippyt! Furcsa, hogy büdös, nekem sosem volt ilyen gondom!
2012. febr. 7. 21:27
 5/6 Horváth Dorina 11 válasza:
Kérlek ti si segitsetek mert van egy tengeri malacom és nem mozog csak is a ketrecében máshol nem bárhol van pedig 1-2 éves
2012. febr. 9. 22:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy nagyon fél, és azért? Az enyém is ilyen sajnos. Már több mint egy éves volt, mikor vettük. A kereskedésben azt mondták, hogy mivel mindenki aki bement meg akarta simogatni nagyon fél bármilyen mozgástól, mert állandóan piszkálták. Senki nem vitte el szegényt egy évig a kereskedésből, megkérdezte tőlünk is az eladó, hogy biztos ezt akarjuk-e megvenni, mert nem könnyű eset. Nagyon sokáig tartott magunkhoz szelídíteni, most félős szegény, pedig már olyan 4,5 éves lehet. Nem harap meg ilyenek, csak összerezzen bármilyen zajtól. Akárhányszor kiveszem és lerakom akár a szőnyegre, akár az ágyra, nem megy sehova. Már próbáltam kajával is csalogatni, de max. 1-2-t lép a kajáért. Ha fogom az ölemben, akkor is a nyakamba mászik mindig, annyira fél. Lehet, hogy a tiéd is ilyen?
2012. febr. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!