Hnap kapok hörit. Arany hörit. Mi legyen a neve?
a színe : fekete fehér lesz. azt nem tom h lány-e vagy fiú.
Ezek közül melyik a legjobb név:
Szotyi,Drazsi,Drazsé,Lolli, Pop Corn, szotyi,dió, pite, koko,pille,kiki,jázmin,gyönyör,sznupi,pufi,lufi,denisz, puki, józsi, jani, labelló,
Még azt hozzátenném, hogy 2 vagy több aranyhörcsögöt NEM SZABAD EGY KETRECBEN TARTANI, MERT MEGÖLHETIK EGYMÁST!
De már szinte minden kérdés erről szól és nem értem, hogy még mindig vannak olyanok, akik ezt nem tudják felfogni!
két lány hörcsögöt tartok 1 ketrecben és nagyon jól elvannak
- nem verekednek
-puszilják egymást
ollyan cukiiik
labelló és zserbó a nevük =))
Aha igen, aztán majd váratlanul kinyírják egymást.
Nekem is így volt, puszilkodtak, két lánytesó volt, aztán összeverekedtek, véresre harapdálták egymást, majd pedig az egyik úgy beleharapott a másik szemébe, hogy ömlött a szeméből a vér, alig lehetett elállítani, kifolyt a szeme és meg is vakult rá...na én azóta nem tartok együtt két aranyhörcsögöt! De ha neked ez nem elég amit írok, akkor csak kockáztasd az egészségüket! Előre sajnálom őket. :(
majd megírom 3év múlva h meghalltak. mer kb addig él.
nah.. -.-
Én a dzsungáriai törpehörcsögeimet mindig párosával tartottam, és soha nem volt semmi bajuk egymással, szóval nem értem, hogy nálatok mi lehetett a baj...
Legtöbbször azért vitatkoznak, mert kicsi a helyük.
Kedves kérdező!
Szerintem ha szuka lesz akkor Cuki!
Hapedig kan akkor meg Muki!
Jó Hörizést!!;);):):)
már rég megvannak ,de köszönöm a jó név ötleteket:D
kettő lány van (hozzá teszem egy alomból vannak)
Aranyhöri( fekete fehér színű)
amit már előbb megkaptam annak ZSERBÓ a neve :P
amit meg nem rég annak pedig LABELLÓ a neve :DD
egymáson fekszenek mindig és olyan cukik.. együtt eszik az ubit,salit,és még a tojást is.. ma kaptak.. boldog húsvétot és sok-sok locsolót mindenkinek aki olvassa =)
üdv: 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!