Hnap kapok hörit. Arany hörit. Mi legyen a neve?
a színe : fekete fehér lesz. azt nem tom h lány-e vagy fiú.
Ezek közül melyik a legjobb név:
Szotyi,Drazsi,Drazsé,Lolli, Pop Corn, szotyi,dió, pite, koko,pille,kiki,jázmin,gyönyör,sznupi,pufi,lufi,denisz, puki, józsi, jani, labelló,
adhatsz még höri neveket. majd csak délután lesz meg
12/L
Ha kan lesz akkor a Töki név jó lehet neki
Szerintem még a Maszat is jó név lehet neki húgom hörijét így hívják.
Ha kapsz hörit, egyedül tartsd egy ketrecben!!!
Maszatka az szerintem is jó név.
Valószínűleg egyedül fogja tartani, mivel egy hörcsögről beszélt... -.-"
Mellesleg ha elég nagy a ketrec/a terrárium, akkor tarthat benne kettőt is nyugodtan.
A legjobb nevek pedig szerintem a felsoroltak közül: Szotyi, Drazsé és Lolly (y-nal jobb, mint i-vel). (:
Figyeld meg a tulajdonságait, az alapján adj neki nevet.
Az első hörim neve Tökihöri/Bundás volt, mert olyan picinek tűnt az akváriumban a forgács színű szőrével, hogy először meg se láttuk. :) Az egyik gyerekét, akit megtartottunk, Negróak neveztük el, mert kicsi korában hasonlított a Negró cukorra. A férjem által vett állatkának a Puszedli nevet adtuk, mert összegömbölyödve a nagymamám mézes puszedlijére hasonlított formája és színre is.
Nálunk leggyakrabban előforduló nevek:
Koppány (kopi, kopika), Alma, Leila, Eperke, Nyamvadtka, Nyali, Onill (O'Neill ezredesről), Borz-úr (mitája mint a borznak), Lüke, Patyi, Csámpi, Füles, Villám ....
ezek közül Pite, Dió, Drazsé tetszik :)
de szerintem figyeld meg a tulajdonságait, szokásait, és arról nevezd el! :D
Kedves pacibarat!
Igen, ebben a kérdésben egy hörcsögről beszélt ez a 12 éves lány, de egy korábbi kérdésében szerepelt az, hogy van hörcsöge és hogy venni fog egy másikat is mellé...szerintem ez ugyanaz a 12 éves lány és írtam neki, hogy ne tegye be mellé, hanem ha mindeképp akar még1-et akkor külön ketrecbe tartsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!