Ha lesz tengerimalacom és ivartalaníttatom akkor tovább él?
Az ivartalanitó propagandaanyag szerzőjét kellene kasztrálni.
Az embernél se ( amúgy biologiailag mi is állatok vagyunk ) kötelező a szexuális élet. Van példa rá.
könyörgöm,az állatorvosi kamarának sem hiszel??!!
ja ők biztos nem tudják és hazúdnak..
a fakasok is csak színlelnek,amit leírtam az nem is igaz..jézusom,te milyen hülye vagy..
az állatoknak nem kell párosodniuk,semmi bajuk nem lesz tőle(erre példa több ezer ivartalanított kutya pl..)
nem szabad az érezelmeinket kivetíteni az állatokra..
elhiszem,hogy te szeretsz szexszelni,de az állatoknál ez csak ösztön,a kutyák rengetegszer ordítanak fájdalmukban a párosodásnál..
egy normál kutyás családban,ahola kutya nem falkavezér fel sem merül benne a gazdikon vagy máson történő párzó mozdulatok próbálgatása..
igen,de olcsóbb,mint megműtetni emlőrákkal,szövettant csináltatni,esetleg újból megműtetni,ha mégis terjed,illetve így tovább él az állat..amúgy vannak ivartalantási akciók és olcsóbb helyek..
nézz utána a neten,hívj fel pár dokit.
Privát e-mail a válasz írójának
Válasz könyörgöm,az állatorvosi kamarának sem hiszel??!!
ja ők biztos nem tudják és hazúdnak..
a fakasok is csak színlelnek,amit leírtam az nem is igaz..jézusom,te milyen hülye vagy..
az állatoknak nem kell párosodniuk,semmi bajuk nem lesz tőle(erre példa több ezer ivartalanított kutya pl..)
nem szabad az érezelmeinket kivetíteni az állatokra..
elhiszem,hogy te szeretsz szexszelni,de az állatoknál ez csak ösztön,a kutyák rengetegszer ordítanak fájdalmukban a párosodásnál..
egy normál kutyás családban,ahola kutya nem falkavezér fel sem merül benne a gazdikon vagy máson történő párzó mozdulatok próbálgatása..
Igen, ez egy tipikus propagandaanyag, ami a házi kedvenc kutya és macskaszaporulatot hivatott megelőzni.Mert, hogy az is egy probléma...
Amúgy a farkasos példád egy hatalmas csúsztatás, ugyanis nem arról van szó, hogy csak az Alfahím akar párzani, hanem az, hogy főleg neki van esélye rá, hisz a fiatal egyedeknek ezt nem engedi meg.
De nehogy azt hidd, hogy azok ennek ellenére nem próbálkoznak.
A kan kutyákban igenis ott van az inger, folyamatosan, nem csak akkor amikor forognak a szukák.
A szukák is kívánják a szexet. Nekem 30 éve vannak kutyáim és egyéb állataim. Nem fogsz tudni meggyőzni, mert elég sokat tapasztaltam.
nem a szexszet kívánják te hülye,hanem az ösztön van bennünk..ezért nem is élvezik..ha élveznék nem ordítanának..
persze,hogy a szuka is keresi a kant,ha tüzel ióhsiten benne van az ösztön..
sajnálom,hogy az állatorvosi kamara sem tud meggyőzni..
könyörgöm,,mi lenne,ha magyarországon minden kutya csak egyszer is fedezne/szülne..ígyis mindeki fülén fajtatiszta,kistestű kutya is lóg,nemhogy keverékek..
az ivartalantás egyébként meghosszabítja az életét az állatnak és megvédi rengeteg nemiszervi daganattól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!