Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Valami baja van a törpehörcsög...

Valami baja van a törpehörcsögömnek? (2 kérdés)

Figyelt kérdés

1.

kivettem és hirtelen egy-két percig megállt egy helybe és bármit csináltam nem mozgott és beraktam a helyére és akkor se mozgott csak figyelt egy helybe mért van ez?

2.

Mennyire van kidülledve a hörik szeme?

2012. febr. 24. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:

1.válasz: Sokkot kapott mert vagy rosszul fogtad meg vagy túl erősen szorítottad meg,látott valamit és megilyedt.

2.válasz: Nem igen van kidülledve a szemük.De ha kivan dülledve akkor valószínűleg erősen szorítottad meg!

Ezért megilyedt és meg dermedt(sokkot kapott)

Szerintem.(tenyésztő vagyok)

2012. febr. 24. 15:16
 2/3 A kérdező kommentje:
szegénykém pedig nem szorítottam erősen amikor visszaraktam utánna még egy picit nem mozgott de aztán igen és most alszik lesz ebből komolyabb baj?
2012. febr. 24. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom megijedt, vagy látott valamit, ami tetszik neki. A miénk például rendszeresen leül a ketrece 3. szintjére, és nézi öcsémet, ahogy játszik a gépen. :D Nem tudom miért tetszik neki, de szokta nézegetni.

A szeme szerintem picit dülledt, de nem olyan durván, csak nem egyszintű a testével. Viszont be tudja csukni.

2012. febr. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!