Lehet tőle valami baja? (nyuszi)
Figyelt kérdés
Ma reggelre ezt alkotta az én édes drága nyuszim:
Hónapok óta megvan neki az a szőnyeg, eddig nem bántotta, most meg szétszedte... Lehet tőle valami baja??
2012. febr. 24. 13:56
1/8 anonim válasza:
Ez semmi, az enyém ennél sokkal durvább :D
Nem lesz tőle baja! Viszont lehet, hogy érdemes lesz kivenned a szőnyeget, mert tovább fogja bontani!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
az a baj, hogy az állatorvos javasolta a szőnyeget, mert a sarka sebes volt, és valószínű volt, hogy azért, mert műanyagon volt korábban...
Szóval nem tudom, mi legyen, mert a műanyagon nem lehet, a szőnyeget meg bontja....
2012. febr. 24. 14:27
3/8 anonim válasza:
faforgács??
vagy wc papír/háztartási törlő?
vagy raj alá törülközőt/fürdőszobaszőnyeget
amúgy szerintem azért bontja mert unatkozik
4/8 anonim válasza:
Pusztán a műanyagtól hogy lehet sebes? Az én nyuszimnak nincs a ketrecében más (igaz nem is tölt sok időt bent, mert állandóan szabadon van), de amikor ivaros volt és jelölt, akkor java részt bent volt és nem volt ilyen gondunk.
5/8 A kérdező kommentje:
sarokkopása van sajnos, ami önmagában nem baj, csak 2 hónapja felszakadt neki, és akkor javasolta a doki a szőnyeget...
2012. febr. 24. 16:57
6/8 anonim válasza:
Ha sarokkopása van neki, hagyd bent mindenképp, mert súlyosabb is lehet a műanyagtól, ahogy az orvosod is mondta. Lehet kapni nyuszik alá olyat, hogy alomszőnyeg ( [link] ), de igazából a szőnyegtől sem lesz baja, az enyém is pusztítja a rongyszőnyegem :)
7/8 anonim válasza:
A szőnyeg apró rostjai elzárhatják a belét. Ezt a szőnyeget szerintem gyorsan vedd ki, mert ez így nem megoldás...
8/8 anonim válasza:
az én nyuszim a pattogós labdából evett, lehet vmi baja.?:OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!