Patkányom daganatos. A hasán. Tudtok rá vmi módszert ami esetleg segítene rajta? Természetes hatóanyag, gyógyszer is érdekel.
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 12:58
11/11 anonim válasza:
"Már bocs, de ha egy kicsit is értesz a kisállatokhoz..." - Tájékoztatásul közlöm, hogy 7 éve tartok patkányokat. Aki nem ért a kisállatokhoz, az te vagy és nem én. Volt daganatos patkányom, több is és sikeresen megműtettem őket, szakorvosnál. Ha felelős gazdi lennél, akkor egyrészt, nem kutya - macska zugállatdokihoz hordanád a rágcsálóidat, mert ők nem tudnak mit kezdeni egy ekkora állattal, másrészt tudnád, hogy az altatásnak is vannak változatai, oda kell vinni a patkányt (és nem egérről volt szó), ahol gázzal altatnak, mert az légzéssel ürül a szervezetből. Ezen felül olvastam tanulmányt arról, hogy a mai altatási módszerek nem viselik meg úgy az állat szervezetét, hogy belepusztuljon. És az a kijelentés, hogy "nagyon szívós állatok"? Látom, fogalmad sincs a magyarországi patkánytenyésztési állapotokról. A "díszpatkány" minden, csak "nagyon szívós állat" nem. Amire te gondolsz, az a vadpatkány. Mivel a díszpatkányt rengeteg zugtenyésztő szaporítja, hatalmas a beltenyészet, ami, mint merem remélni tudod (vagy legalább sejted) a többszörös családon belüli keresztezés következtében az olyan betegségek előfordulási esélye, mint a daganatos elváltozások patkánynál szinte 100% - ra vehető. Tájékozódj egy kicsit mielőtt egyáltalán állatott tartanál - az állat érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!