Hogyan szoktassa össze őket?
Figyelt kérdés
kb. egy hónap múlva kapok még egy tengeri malacot.most van egy 10 hónapos fiú malackám.amit kapni fogok az is fiú lesz és ő 3 éves. őt egy ketreccel kapom meg.hogyan szoktassam össze őket?
köszi a válaszokat előre is:)
2012. febr. 21. 19:53
1/2 anonim válasza:
Nekem csak hörcsögöm volt, de ha új jött akkor össze engedtem őket, úgy hogy ott voltam. Először csak a kezemben tettem a másik orra elé, aztán ha nem volt gond(általában nem volt ) akkor elengedtem de még figyeltem rá. Amikor ráérsz velük lenni és nem marták egymást akkor had legyenek együtt. Ha elmész valahová akkor tedd külön. Kb 1 hétig ha semmi problem nincs akkor minden ok.
2/2 anonim válasza:
moss ki mindent ecetes vízzel... a ketrecet.. meg mindwent hogy ne legyen szaga...
aztán pl a szobádban soksok búvóhelyel rakd ki őket... hogy szokják meg egymást.. aztán rakd be őket a ketrecbeés nézd meg mi történik(de ezt kb 1-2 hét mindennapi szoktatás után)
jahh remélem 100x50-es a ketrec.. mert amúgy nem lesz jó vége.. merta a fiú nagyon territoálisak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!