Hogy kell megtanítani a hörcsögöt hogy használja a mókus kereket?
Simán tedd be neki a terráriumba.
És be fog menni magától.
Az enyémek ebben játszanak:
Előtte más fajta volt nekik, ilyen ketrechez illeszthető, abba nem nagyon játszottak.De mióta megvettem nekik ezt a fajtát,mindegyik úgy hajtja, hogy öröm nézni. :)) És a mérete is jó nekik, nem kell görnyedniük benne.
Általában a hörcsögök tudatosan használják,beteszed megszimatolják és használják is..olyan is van aki kívülről hajtja (nekem is volt ilyen hörim).
Egyszer az egyik hörcsögöm az Istenért sem akart belemenni, beleült,abba evett,ott mosakodott de meg nem mozdította volna. Egyszer belevezettem rágcsával a mókuskerékbe, odatettem a kezem,hogy ne tudjon kijönni és a rágcsát tartottam felette/kívül és elkezdte hajtani.. pár másodperc múlva elvettem a kezem és hajtotta tovább:D
Aztán abba se akarta hagyni..rákellett kicsit vezetni,hogy-hogy is kell használni
utolsónak!!
köszí ez jó!! : D
a 2.nak- ne vedd már fel csak megkérdeztem miaz -.-"""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!