Lehet ketrecbe egy kis szobában kettő vagy három mókust tartani?
Figyelt kérdés
Szeretnék kettő vagy három mókus és azt mondták a barátaim, hogy hülyeség, mert a 3*3*10 négyzetméteres szobából 2*2*2 négyzetméternyi helyem van ... Az elég?2012. jan. 18. 11:44
1/4 anonim válasza:
Pontosan milyen mókust szeretnél,, egyébként abban egyetértek hogy egynek is igen nagy ketrec kell.
2/4 anonim válasza:
Nem pontosan értem, a 3*3*10 méter mit jelent??
Egy mókusnak kb. 100cm*80cm alapterületű és 150-200 cm magas ketrec kell legalább. Kettőnek ennél kicsit nagyobb, ha ezt tudod biztosítani, akkor csíkos mókus, vagy cukormókus mehet.
3/4 anonim válasza:
Gondold el milyen érzés lenne ha állatkínzásért téged zárnának rács mögé. Azt is lehet.
4/4 anonim válasza:
Ami fontos: ne tartsd őket ugyanabban a ketrecben... és amúgy az én mókusomnak egy használt ketrecet vettünk ami egy nagyobb papagáj kalitkája volt, ház,kajás tál, itató, mókuskerék és egy függőágy kényelmesen el fért benne + én minden nap szoktam futtatni, mivel igencsak mozgékony és ugrándozó állatról van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!