Miből tud kimászni egy dzsungi törpehöri ketrec v terrárium?
A ketrecet nem javaslom, mert nagy menekülő művészek. Nekem az 50 cm magas ládából is képesek voltak kimászni. De egy keretes hálóból tákolt tetővel már nem sikerült átverniük a kis csibészeknek.
Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor nézzük a tv-t és imitt-amott hörcsögnek látszó suhanó árnyak tűnnek elő a szekrény alól. :)
terráriumot vegyél
minimum 80x50x50-eset
20-30cm-es futókerék
20x15-ös házikó
etető itató
soksok faág alagút bújóka
A terráriumból ki tud mászni, meg nem is egészséges a höri számára mert nem tud megfelelően szellőzni se, meg nem biztosít számára mászási lehetőséget.
Ketrecben legyen minimum 60 cm hosszú és 50 cm szélességű!, abból nem tud kimászni és mászni is tud benne.
Leleplező videók hörcsögök szökési szokásairól:
http://www.youtube.com/watch?v=HIq7JmjSG-w
Terrárium a legjobb szerintem.
Figyelj, hogy ne olyat vegyél, aminek a teteje elhúzható, nálunk folyton elhúzták és kiszöktek :)
[link] ilyesmi volt a teteje, a teljes lapot a a csíkok alá lehetett csúsztatni (remélem érthető)
Hátránya hogy nem annyira jól szellőzik, nehezebb takarítani.
Én nem ajánlom hogy a szobádban tartsd, mivel éjszakai állat.
Az én dzsungáriai törpehörcsögeim is terráriumban vannak, ami 30 cm magas és soha nem másztak még ki belőle.
Szerintem elég nagy ökörség, hogy árulnak olyan terráriumot, aminek teteje is van, mert a levegő annyira nem szellőzik benne, hogy a höri néha belefullad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!