S. O. S! Eltűnt a törpehörcsögöm! Mit csináljak = (?
Éjszaka mászott ki..A konyhában volt egy külön hely ahova leraktuk mindig éjszakára a ketrecét mert én eléggé rossz alvó vagyok és nemtudnék aludni tőle. Szóval biztosan a konyhában van,mert állandóan bezárjuk az ajtót is.
Néha hallok valami kisebb zajt,néha nem. Arra gyanakszom hogy a konyhaszekrényünk mögé mászott be..De ott kb. 1 cm. hely van..Nem látok be rendesen oda hogy ott bújkálhat-e mert sötét van. Meddig bírja ki kaja/víz nélkül? Raktam már ki neki uborkát..Féleek hogy nem kerül erő..de úgy szeretem:(
Ne aggódj,biztos kijön ha megéhezik.Szólni kell a család többi tagjának,hogy mindig nézzen a lába alá nehogy véletlen bajt csináljanak.Ha a konyha ajtót továbbra is csukva hagyod könnyebben lehet befogni mintha az egész lakásban mászkál.Azt nézd meg,hogy elérhető helyen ne legyen elektromos vezeték(hosszabbító)nehogy megrágja!
Írj ha megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!