SOS! Eltűnt a hörim! Mit tegyek?
Ha emeletes házban laksz, akkor nem mehet messzire - én azt tenném a helyedben, hogy csinálnék valami kaját, és kitenném olyan helyre , ahol el tudom kapni.De nem egyszerű kenyérmorzsát, hanem aminek erős illata van. A csapda nem rossz ötlet...
De ha kertes házban laksz, akkor ki tud szökni. Nézz szét a szekrény mögött, különösen szürkületben , este felé, mert olyankor aktivabbak . ilyenkor max elbujt valahova, csak vigyázzatok ne hogy rálépjen valaki.
az első válaszoló voltam :
Igen este aktívabbak, ezt elfelejtettem írni. Próbálj fülelni :D a szaglásuk jó, de nem a legjobb. 1, max 2 méterről megérzi a kaját, de nem kell aggódnod, mert ha éhes, úgyis elindul felfedező útra, hogy kaját találjon
Bérházban lakom.A szobámban kell lennie,mert éjszaka mindig bezárom az ajtómat,és mióta eltűnt mindig figyelek rá,hogy az ajtóm zárva legyen.Remélem előkerül,mert nagyon hiányzik.:(
Köszi a válaszokat!!:)
Egy ilyennel könnyen megfoghatod. Ha van rá mód, több szobában is felállíthatsz párat, hogy nagyobb esély legyen az elfogására. :)
Rakj le neki több helyre kaját. Az enyém úgy eltűnt anno, hogy nem lett meg :( Pedig panelban laktunk.
Még költözéskor sem került elő :(
Remélem a tied előkerül!
Ne csüggedj meg lesz.Nekem volt,hogy 1 hétig odavolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!