Hörcsögöm agresszív lett. Miért?
köszönöm szépen elsö válaszoló,legközelebb odafigyelek a hörcsögre,mikor akciófilmet néz.Nagyon jò,hogy valakinek gondja van,te meg ilyennel szórakozol.
Második válaszolónak tényleg köszönöm! Én is gondoltam rá,de nem akarok kicsiket,mert nem tudnék velük mit csinálni,és ha meglennének a kicsik akkor rakhatnám öket külön,máshova meg nem tudom rakni öket.
Köszi a válaszod! :) És bocsi,h hibásan írtam,de telóról vok.
jajj ne második válaszoló ez neked szól
a hörcsögök az egyetlen magányos rágcsálók... semmiképp nem szabad párban tartani őket!
kedves kérdező ... nem tudom hogy miért viselkedhet agresszívan de van egy sejtésem... nekem az állatorvosom mondta még régebben(olyan 2 évvel ezelőtt) hogy akkor válhatnak agresszívvé ha fehérje vagy kálcium hiányuk van...ezért ajánlom hogy vegyél neki élő lisztkukacot(hűtőben kell tartani) ... és adjál neki rendszeresen tejfölt
Kedveskedj neki olyan új finomságokkal, amiket nem kapott tőled, vagy ritkán kap: pl. imádják a sajtot, banánt, diót, kekszet, főtt tojást, túrót, rántott husit (csirkehús fűszer nélkül, olajat leitatni!)
Valamint vehetnél neki ilyeneket, az enyémek ezekért odavannak és nem csak finom csemege a számukra, de szórakoztatja is őket a rágcsálásuk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!