Merre találnék olcsón tengerimalac-ketrecet?
Sajnos megoldás a te gondodra a csoda. Két tengerimalacnak legalább 100*50 ketrec kell a kisebb nem megfelelő és elfogadhatatlan. Egy ekkora ketrec ára pedig új korában 12000ft körül mozog de használtan sem nagy adják 8000ft alatt.
Viszont ha már alapvető igényeit sem tudod a malackádnak kielégíteni, akkor nagyon remélem, hogy betegek sem lesznek mert az állatorvosi költségekre biztosan nem lesz pénzed. :( Próbálj meg még több pénzt spórolni a ketrecre, de ha tényleg ennyi a maximum akkor lehet szerencsébb lenne a malackáknak ha inkább gazdit keresnél nekik. Sajnálom.
Én eddig amit legolcsóbbat láttam 100x50es ketrecet, az a fressnapf volt, ez 8000 ft-ba kerül(t). A vaterán sem láttam még olcsóbban.
(90x45-öset vettem egyszer vateráról 6000ért. Szállítása ingyen volt, mert volt ismerős aki erre jött.)
Szia!
Nekem van eladó ketrecem nekem is 2 tengerimalac volt benne! Ha érdekelj irj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!