Mennyibe kerül kb. tengerimalacnak bőrkaparék vizsgálat?
Figyelt kérdés
Ha tudtok olyan helyet Budapest területén, ahol jó árban megcsinálják, légyszi' írjátok le. Jó ár alatt azt értem, hogy olyan 5-6 ezer forint max. Köszönöm2012. febr. 7. 12:33
1/12 anonim válasza:
Nagyjából mindenhol ennyi. De lehet, hogy nincs is rá szükség. Vidd a 7. kerületi Állatorvosi egyetem egzotikus osztályára. Nyuszimmal is odajárunk. :)
2/12 anonim válasza:
Nálunk is lehet, hogy kelleni fog (ma derül ki.. :) ), a VII. kerületbe a SzIE-n (István utca-Rottenbiller sarok) 6000 Ft, viszont ott van egzotikus osztály, így biztos lehetsz benne, hogy értenek hozzá! Nálunk először kezeltük sprayvel és krémmel a bőrét (mielőtt mintát vett volna a doki) és mostanra úgy látom nagyon szép lett neki, szóval nem is hiszem, hogy kelleni fog a vizsgálat!
3/12 A kérdező kommentje:
Arik vagytok, remélem én is, csak tudjátok már lassan egy éve küzdünk ugyanazzal a problémával, a kis Füli bőrével, vakarózik, korpázik, már meg sem tudom számolni a két kezemen, hogy hány Ivomec injectiot kapott rühösségre meg Advantage cseppet tetvek ellen, és biztosra szeretnék menni, hogy mi is pontosan a baja. Arra gondoltam, hogy talán gombás, de azt mondta az orvos, hogy a gomba nem viszket, ezért biztos, hogy rühes, de lehet, hogy párosul gombával. Szegénykém...Ráadásul két malacom van, az egyiknek semmi baja, csak a rex malacnak. Már vettem nekik Immunovet immunerősítő port, mert valószínű a Fülinek gyengébb az immunrendszere,mivel fajtatiszta, ezért jönnek ki rajta folyton ezek a betegségek. De már azt akarom, hogy meggyógyuljon!!!!!!!!! Egyrészt mert sajnálom, másrészt már rengeteg pénzt költöttem rá. Köszönöm a válaszokat!!
2012. febr. 9. 08:49
4/12 anonim válasza:
Kihez jársz orvoshoz? Van egzotikus állatok szakvizsgája?
5/12 A kérdező kommentje:
Elvileg van. 13. kerületbe járok, de a nevét inkább nem írom ki nyilvánosan. :-)
2012. febr. 10. 12:44
6/12 anonim válasza:
Miért? Nyugodtan kiírhatod, legalább tudjuk majd, hogy a 13-ik kerületben hol van egzotikus szakvizsgás orvos.. :) Vagy elküldheted privátban is! Egyébként szerintem vidd el az egyetemre, mert sokszor volt, hogy jó orvosa van valakinek, csak épp az egyetemen már láttak nagyon sok malacot! Ha gondolod megadom a mi orvosunk számát és tudsz tőle kérni időpontot! Milyen fajta malacod van?
7/12 A kérdező kommentje:
Tegnap vettek Fülitől bőrkaparékot, ugyanoda mentünk, de most van egy másik doki, remélem ő meggyógyítja:-) Jövőhéten lesz eredmény:-)
2012. febr. 14. 10:10
8/12 anonim válasza:
Mi lett az eredménye a vizsgálatnak?? :)
9/12 A kérdező kommentje:
Még nincs, majd jövőhét szerda körül lesz eredmény.-) Majd megírom:-)
2012. febr. 19. 17:43
10/12 A kérdező kommentje:
Negatív lett az eredmény, úgyhogy én már nem tudom mi a baja. Hétfőn állatorvos...meglátjuk.
2012. febr. 23. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!