Pár órája van egy tengerimalacom, tudnátok válaszolni pár kérdésre?
Kedves válaszolók!
Nem mindent egyszerre kell berakni, gondolkodni is tudni kell (és nem nekem kéne ezt javasolni) természetesen a tárgyakat a változatos környezet miatt cserélgetni lehet és kellene is. Vannak az alapvető tárgyak amiket be kell rakni és vannak az u.n. választhatók ezek a: fotel, bújócső, alagút.. A kötelező elemek: a ház, etetőtál, itató, erősen javasolt az emelet mert a tengerimalacok jó ugrók.
Ha folyton meghal az egyik malackád nem a válladat kéne rángatni, hogy jó lesz neki egyedül is hanem orvoshoz kéne fordulni velük és beszélgetni vele, hogy vajon mi lehet a probléma, mi okozhatja a folyamatos malac megbetegedéseket amik halálhoz vezetnek.
Én sem vagyok milliárdos egyetlen szóval sem mondtam, hogy a fent említett tárgyakat nem lehet otthon maradék ruha anyagokból, kinőtt pulcsikból, sapkákból és egyéb anyagokból saját kezűleg elkészíteni. Én is megcsináltam a fent említett dolgokat saját magam és nem vagyok varrónő. A függőágyhoz egy ruha anyag kellett és egy cipőfűző, tű és cérna meg egy szabad fél óra,és nagyon hálásak voltak érte a malackák. A bújócsövet szintén ruha anyagból készítettem és a két végébe kör alakban össze celuxozot drótot varrtam amit ruha anyaggal befedtem így ez sem került még 100Ftomba se, kézzel mosható, olcsó és szeretik. És így tovább csak a nagyon muszáj dolgokat vettem mint az itató a többi házi készítésű.
még 1x elmondom
a tengerimalacok TÁRSAS lények TILOS őket egyedül tartani!!!!!!!!!!!
a gemon.hu-oldalt olvassátok el!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!