Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A lány tengerimalacom fenekén...

A lány tengerimalacom fenekén fehér folyadék jött ki. Mi lehet az?

Figyelt kérdés
Van egy lány tengerimalacom. Kiszoktam tenni futkározni. Ma is ezt tettem. Raktam neki ki egy dobozt is, amibe belebújhat. Egyszercsak elkezdett ugrándozni, mintha csipkedné valami, aztán mindig megnyalogatta a micsodáját. Kábé 2-3 perc múlva bement a dobozba, és valami fehér folyadékot pisilt. Nem sűrű, folyékony. De fehéres, sárgás színe volt. Mi lehetett az? Csak pisilt? Őszintén szólva még életemben nem láttam pisilni, ígyhát nem tudom mi lehetett az. Lehetséges, hogy megfázás miatt van? Vagy jelölt? Nincs ivartalanítva, és nincs fiú párja. Hülyéskedők kíméljenek, komoly válaszokat várok. Előre is köszi!
2012. febr. 6. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Abba a "popcornozós" videóba olyan hatalmasnak tűnik a nagyobbik malac. Lehet a kissebb a picike, de a nagy tényleg hatalmasnak tűnik. :D
2012. febr. 16. 15:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is azt néztem :D
2012. febr. 19. 10:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Na, akkor nem csak én szúrtam ki. :D Nem tudom a valóságban mekkora lehet, de remélem az enyém nem lesz ennyire hatalmas. :))
2012. febr. 19. 10:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Megfog akkorára :D Az enyém még pici, de az unokaöcsémé mindkettő tök nagy, és még nőni fognak (bár már nem sokat)
2012. febr. 19. 10:23
 15/18 anonim ***** válasza:
A méret etetéstől is függ! Nem szabad nekik olyan tápot adni, amiben nyúltáp is van, mert az nagyon hizlal és mellesleg gyógyszerezik is általában! Ha Versele-Laga táppal etetitek (Cavia complete/crispy/nature) és csak napi 2x1 evőkanállal vagy 1x2 evőkanállal kapnak akkor nem lesznek túl nagyok. Persze vannak kifejezetten nagy fajták a Cuy-ok!
2012. febr. 19. 12:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Jé ezt nem is tudtam... Mármint a fajt :)
2012. febr. 20. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt találsz róla képeket, nagyon jó tenyésztők!

[link]

2012. febr. 20. 19:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem! és Köszi! minden válaszolónak megadtam a zöld kezet :D
2012. febr. 21. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!