Ciki ha egy fiú hörcsögöt tart?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 19:13
21/28 anonim válasza:
CIKI DE MÉG MENNYIRE, HOGY AZ!!!
Most milyen kérdés ez?
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, gáz ha parketta van a szobámban és ha sárga wcpapírt hasunálok???
22/28 anonim válasza:
sztem nagyon ari h hörid van és buék lány vok
24/28 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki ha egy fiú hörcsögöt tart. Főleg hogyha rendesen gondozza, mert az sztem sok lánynál bejön :) (legalábbis nálam igen)
25/28 anonim válasza:
szerintem az a gáz ha nem tudsz írni!
26/28 anonim válasza:
utolsó mi bajod,miért ne tudna írni?
27/28 A kérdező kommentje:
03.15. 20:37-nek!
Én a helyedben befognám a számat. Csak szólók, hogy a mondatot nagy betűvel kell kezdeni.
Szóval ezek szerint elég cikis vagy!
2010. márc. 21. 22:27
28/28 anonim válasza:
párom azzal vágódott be nálam anno, hogy mesélte, hogy olykor a cicájával alszik :)))) és mutatott magukról képet, majd megzabáltam őket :)))) szerintem egyáltalán nem gond! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!