Ciki ha egy fiú hörcsögöt tart?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 19:13
1/28 anonim válasza:
Már miért lenne ciki?Egyáltalán nem, semmi különös nincs benne!
3/28 anonim válasza:
legalább annyira ciki, mintha egy hörcsög tartana egy fiút...
Mondd csak, a szüleid normálisak???????
4/28 anonim válasza:
Az a ciki ha egy állat tartása valakinek ciki.
Nekem is volt hörcsögöm, görényem, nyulam, tengerimalacom, macskám, és még "zsebkutyám" is, senki nem cikizett miattuk. A csajoknak meg kifejezetten tetszett:D
5/28 anonim válasza:
Szerintem egyátalán NEM CIKI! Ő is egy élőlény! Ne foglalkozz azzal, aki az ellenkezőjét állítja. Egyébként nekem bejön az ilyen pasi:)
6/28 anonim válasza:
Miért lenne az? és ha kanárit tart? Vagy egeret, teknőst, degut stb...?
Kit érdekel? Ha szereti a hörcsögöket ,akkor tartson azt, nem ciki semmilyen állatot sem tartani, ha az illető ért hozzá annyira amennyire kell és jól tartja.
A ciki az ahogy visítozik néhány csaj egér meg kígyó láttán...De tartani ezeket az állatokat sem ciki.
21/L
7/28 anonim válasza:
Én nem értem, mi lehet ebben ciki.
8/28 anonim válasza:
ember, neked milyen szüleid vannak?????
9/28 anonim válasza:
Ember, te milyen ember vagy? Sznob?
10/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem értem, hogy hogy jön ide az, hogy milyen szüleim vannak. De mindegy.
2009. jún. 1. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!