Ha a nyuszim vért pisil mi lehet a baja?
Nem tudom megoldani, hogy állatorvoshoz vigyem. Tudnék neki valahogy segíteni, egyáltalán mi lehet a baja??
Kérlek titeket válaszoljatok, nagyon szeretem, nem bírnám elviselni ha bármi baja lenne
Szóval hólyaggyulladása van. Nagyon felfázhatott, padlófűtés mellett nem értettem miért, aztán eszembe jutott hogy nagyon felelőtlen voltam és nyitva hagytam egyszer az ablakot. 39.9 °c-os láza volt, ami még nekik is nagyon sok. Kapott lázcsillapítót, gyulladáscsökkentőt. Még holnap és holnap után is vissza kell vinni szurira.
Egyébként jól esik hogy érdekel titeket hogy van a nyuszi, köszönjük. :)
Jobbulàst neki :)
Írj majd még h hogy van!
Hát már vasárnap óta mindennap viszem orvoshoz. :(
Nem túl rózsás a helyzet, sőt egyre inkább aggódok. Kapott mindennap antibiotikumot. Egészen máig nem volt hajlandó magától pisilni, ezért az orvosok mindennap kézzel kinyomták belőle, ahogy azt ma is tették és konkrétan folyt belőle a vér, némi vizelettel együtt. Utána már jött normálisabb színű vizelet is, de ijesztő és nagyon félek. Elküldték laboratóriumi vizsgálatra a mintát, ma mindössze 1 órát álltam az orvosi szobában(? nem tudom pontosan hogy hívják) és a fejüket fogták az orvosok, könyveket forgattak, telefonálgattak. Amit ő kapott antibiotikumot az "törzskönyvesen" nyusziknak van, de semmit nem reagált rá, ezért arra gondoltak hogy más orvosokkal is konzultálnak, mennyire lehetne megpróbálni kis adagokban pl. kutyának, macskának való antib.-ot . Holnap megint megyünk, lesz még egy ultrahang vizsgálat, hátha valami daganat van a háttérben.
Szívesen. És írj majd még, hogy hogy van!
Jobbulást neki addig is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!