Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak ha a nyuszim...

Mit csináljak ha a nyuszim rágja a ketrecet?

Figyelt kérdés

Mit csináljak ha a nyuszim rágja a ketrecet annak ellenére,hogy van bent fogkoptató,víz,étel,széna.

Segítsetek légyszíves mert minden nap reggel 6-kor arra kelek,hogy a ketrecet rágja! =(

2012. jan. 20. 08:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engedd ki,hogy szabadon legyen a szobában.Gondolj bele,ha Téged is bezárnának egy ketrecbe és unnád az ott létet,szabadulni szeretnél és mindent elkövetnél,hogy szabad legyél,megpróbálnál kitörni onnan.Na a nyuszi is ugyanezt teszi.
2012. jan. 20. 08:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Ki szoktam engedni,de éjszakára nem engedhetem ki,hogy reggel ne rágja a ketrecet!De köszönöm! :)
2012. jan. 20. 08:55
 3/11 anonim ***** válasza:
De reggel 6kor kiengedhetnéd,ugrálna egy-két kört,stb.Közben kipucolnád a wcjét,kicserélnéd a vizét,raknál a tálkájába reggelit,aztán visszaraknád.Nyugodtan elmaradna,míg Te visszaalszol,és fel nem kelsz.
2012. jan. 20. 09:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen időszak. Kiraktam a ketrecet a szobából. Más nem segített. Ill. sikerült teljesen nyúlbiztossá tenni a szobát, így mindig szabadon van.

Ivaros a nyuszid? Az enyém egyébként ivartalanítás után sokkal nyugodtabb lett!

2012. jan. 20. 10:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Még csak 2 hónapos és kislány!Hogy lehet nyuszibiztossá tenni a lakást/szobát?
2012. jan. 20. 10:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Gondolkodj nyúlul! :D

Amihez hozzáfér, azt megrágja. Pl. vezetékek (el kell barikádozni vagy kábelcsatornába rejteni). Tehát végülis mindent zárni kell előle, ami veszélyforrás számára. Ha félted a szobád falait, élvédőt szerelj fel a sarkokra, mert meg fogja kezdeni. Fa bútorokat szívesen rágcsál - bár ez nem veszélyforrás számára, max. téged bosszant fel :)

2012. jan. 20. 11:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Oké köszönöm! :)

De a szőrös szőnyeggel mit kezdjek az íróasztal alatt?Mert csak ott van ilyen szőrös szőnyeg!?

2012. jan. 20. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Cseréld le a szőnyeget. (Bár youtubeon láttam, hogy másnak is van szőrös szőnyege...igaz, a nyúl meg is tépkedi, amikor csak lehet, az meg nem tesz jót az emésztésének.) Vagy dobd ki.
2012. jan. 20. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hörcsögöm, és rágta a ketrecet esténként, pedig elég sokat volt kiengedve, játszva vele, stb. Nem tudom, hogy a nyulak mennyire hasonlítanak a hörikre, de vigyázz, a hörcsögöm a könyveimbe alagutat rágott, lerágta a fotelom sarkát. Mindezt fél óra alatt. Zárdd le a szerkényeid mögött, tedd a szőnyeged magasra. Sok sikert:)
2012. jan. 20. 18:15
 10/11 anonim válasza:

Amugy az is sokat segít, ha egy nagyobb botot beraksz neki (ami mellett még kényelmesen elfér, szóval nem akadályozza) és akkor azt rágja majd :)

És igen, az is sokat segít ha kiengeded :) Ablak, ajtó, szekrények zárva, földről mindent felszedsz és mehet is :)

2012. jan. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!