TENGERIMALACOT szeretnék tartani. Válaszolnátok pár kérdésemre?
Jövő héten szeretném megvásárolni.
Kb. mennyibe kerül az állatka?
Akvárium(nem kell a vicc, víz nélkül természetesen) vagy ketrec a jobb neki?
Ki tud mászni, ha akváriumba teszem?
Mit eszik a tápon kívül?
Mire figyeljek amikor kiválasztom?
Mennyire barátságosak?
Harapnak?
Egyéb tanácsod?
Nekem két tengerimalacom van,a kettőt együtt 3600 Ft-ért vettem.Szóval nem olyan drágák.
Minden képpen a ketrec a jobb.Szerintem nem igazán tud kimászni az akváriumából,bár mérettől függ.
A tápból snem szabad túl sokat adni nekik,mert hizlal.Mindig legyen előttük széna.Én a alacaimnak például paprikát,almát ,sárgarépát,ubokát adok a legtöbbet.(Itt rengeteg dolog le van írva: [link]
A kiválasztásnál csakis egészséges állatkát vegyünk,egy egészséges malac szeme csillog,maga a malacka élénk,a szőre csillog,a szeme,füle,orra száraz és tiszta,nem cserepes.Nincsenek sebei,furcsa szőrelváltozásai,bőrbetegsége,és semmi furcsa duzzanat a testén.Ne legyen se túl sovány,se túl kövér.Normális legyen a lélegzése,ne szörcsögő vagy sípoló.Alaposan meg kell vizsgálni,fiú-e vagy lány a kiszemelt.
Az első hetekben még félénkek,de ha megszelídül,ő lesz a gazdi legjobb barátja.:)
Nagyon ritkán harapnak.Szinte soha.
az nem akvárium,hanem terrárium
ha annyi alom van alatta akkor bizony ki tud mászni
alma,répa,széna és víz mindig legyen előtte!legjobb a fémescsövű önitatő
nagyon barátságos,bár nevelés kérdése is
ha nem lett megszelíditve haraphat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!