Tesco-ban is kapható fapelletről, fűtéshez használható fapelletről mi a véleményetek?
jaj, bocsi 15KG /3000 Ft. :) De kitaláltad gondolom. :) Nem, tudom, én az állatkereskedésben veszem, hatalmas a zsák és nagyon nehéz... Azt férfimunka felvinni a lakásba. :D
Neten sincsen olyan kiszerelésben, ahogy én veszem, nem tudom honnan szerzi. Asztalostól nem lehet ilyet venni?
Gondolom ezt kínálgatták neked 1000 Ft ért:
Van ilyen is:
vagy nézd, ez nem rossz ár:
Amit én veszek az nem ilyen festett zsákos, márkás, csak sima erős átlátszó zsákban van.
Még annyi, hogy nagyon jól látszik hova pisiltek oda, ahol megszívja magát a fa és felpuhul. Azt mindig ki szoktam venni.
A gyakorikérdéseknek van egy fantaszikus előnye: lehet keresés gombot használni!
A kérdésed apró eltérésekkel kb. 16 másik kérdésben szerepel, kicsit nézegess körbe mielőtt újabb kérdést teszel ki! Példának okáért itt van egy pár napos kérdés, ott leírtam, ami fontos tessék utána olvasni a témának:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__2614542-f..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!