Mit gondoltok erről a hörcsögös honlapról?
EZ az első honlapom.
Mit változtatnátok rjta?Vagy mi hiányzok belőle?
Egyépként még szerkesztkedem folyamatosan :D
tartalmilag nagyon jó az oldal, bövitsd még:-)
nekem az nem szkott tetszeni az ien mlapja honlapokban, hogy oldalt tele vannak hirdetéssel, naptárral stb... szerintem az ieneknek nincs értelme, de lehet h nem lehet leszedni, nem tudom mert még nem volt ieen honlapom:-) jah és ha leeht röviditsd meg egy kicsit a sorelválasztókat, mert kilógnak. nálam legalábbis:D
Szia!
Nekem is tetszik a honlapod, nagyon ügyes vagy. Viszont, nem kötözködésből, de szeretném felhívni egy-két apró hibára a figyelmed, ha nem haragszol :) Például nem akváriumba tesszük a hörit, mert akkor vízbe tennéd :), hanem terráriumba. A másik dolog, amit ír a kis állatka, hogy Welkom, az most angol vagy német? Mert németül Willkommen, angolul viszont Welcome. De lehet, hogy direkt írtad, akkor viszont bocsi :P Végül még annyira felhívnám a figyelmedet, hogy a helyesírási hibákat nézd át!
De egyébként nagyon jó kis oldal! Gratulálok! :)
Puszi
Igaz,de ez annyira édes kép :D
De akkor kicserélem
Valaki tud a hörcsögéről képet küldeni?
Mert ma kiszeretném tenni,ja és a nevér is odaírnátok,esetleg a saját neveteket is.Több hörit is kitehetek a hét hörijének,de nem szeretnék a gépről letöltött hörit kitenni.
Ja és szerintetek háttérzene legyen?Mert én ha belépek egy oldalra és megy a zene rögtön azt keresem hogy hol lehet lehalkitani.
Hát ha rajta van a gépeden akkor e-mailba elküldhetnéd azt tudod hogy ekll nem?
email címem: butha_2@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!