Van olyan hogy egy lány tengerimalac fiúnak hiszi magát?
Mostanában a nőstény tengerimalacom be van kattanva....a lányára mászik,az meg fut előle.
Táncol neki,berreg,dörgölődik hozzá,tegnap éjjel meg hátulról akara elkapni,min ha szexelni akarna vele!Nem kizárt h vemhes(a fiú malac kinyitotta a ketrec ajtaját és átmászott),ezért csinálhatja??Vagy ez csak valamilyen játék?
Az az igazság hogy nekem ez elég meglepő,kb 2 hónapja ellett,eddig mindig megkapta a lányát ha az közeledett felé,most meg elkezd berregni,táncolni...tapasztaltatok már ilyet?
Szia!
Szerintem semmi ok az aggodalomra. Nekem is volt olyan, hogy két lány tengerimalac össze volt zárva, és a fiatalabb lányzó állandóan udvarolt az idősebbnek. Ugyanúgy ahogy te is leírtad berregett, meg mindig ott volt a közelében. De szerintem ez nem komoly. Náluk ez a párzási időszakban volt, de miután ez elmúlt, ezek a dolgok is megszűntek. Úgyhogy ne aggódj, bajt úgy sem okozhat :)
A dominancia eldöntése miatt csinálja,nem kell aggódnod.
A rangsor eldőlte után/élt.az idősebb mali lesz a főnök/ ivarzáskor riszálhatják magukat a lányok is egymásnak.
Ezt általában a két fiú is csinálja egymással,egymás hátára ugrálnak,csak annyi különbséggel,hogy ők még össze is spriccelgetik egymást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!