Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen egy egészséges tengerim...

Milyen egy egészséges tengerimalac vizelete?

Figyelt kérdés

Szín,állaga érdekelne...

Eddig a malackáim fehérszínűt vizeltek de most a fiú malac pisije olyan mint a koszos víz! Változhat azért mert nem engedem össze a nősténnyel(ellés után van)...és lehetnek ettől nagyobbak a heréi?Kaját ugyanazt kap mint előtte:széna,táp(este csak),zöldségek(uborka,brokkoli,alma,zöldpaprika...füvet néha)

Melyik a normális vizelet szín?

Orvoshoz kéne vinnem??

2009. máj. 28. 12:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, az alma gyümölcs,még mielőtt gond lenne valakinek!
2009. máj. 28. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, szerintem sárga a pisije. De ha félsz, kérdezd meg a dokit!
2009. máj. 28. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,ált.fehéres,néha barnás.Ha nagyon barnás,lehet benne vér.Ha nagyon fehéres,lehet vesekőre utaló tünet.

Ha csak kicsit ilyen,kicsit olyan,ne aggódj,mert az a természetes.

2009. máj. 29. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a lányoknak nagyon fehér,az egyik fiúnak pedig olyan mint a rozsdás víz...jajj remélem nem lesz semmi bajuk...orvoshoz megyünk!
2009. máj. 31. 15:06
 5/6 anonim válasza:
23%

hát ha duzzad a heréje az nem játék! sürgősen meg kéne fejni a kiskrapekot, de nagyon vigyázva, két ujjal, gyengéden.

meg figyelj a végén nehogy szemen spricceljen, el tudnak lőni a kár 2 méterre is...

2009. okt. 6. 22:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Látom csupán 39%-ban írsz helyes válaszokat! Nyomtam neked egy zöld kezet :) ha esetleg el tudnál jönni és 'megfejni' nagyon hálás lennék!:D
2009. okt. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!