Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpenyusziról tanácsok?

Törpenyusziról tanácsok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy hol érdemes nyuszit venni, és hogy mivel allergiás vagyok a faforgácsra mit tegyek alá? Olvastam pár helyen ezt a fapellét, milyen árban van kb? Köszi előre is a válaszokat.
2012. jan. 21. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tenyésztőtől mindenképp.Én a makkocska tenyészetből hoztam.:) Faforgács nem kell,elég csak a wc-be tenni fapelletet.A ketrec alját nem kell befedni forgáccsal.Én obiban veszem,ott 800ft.
2012. jan. 21. 20:50
 2/13 A kérdező kommentje:
és ne haragudj, hogy megkérdezem, de mennyiért vetted a nyuszit? épp most néztem meg az oldalt, de árat nem találok..
2012. jan. 21. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Drága...:)10ezer..Lagalábbis mikor én hoztam annyi volt,gondolom ez most sem nagyon változott.

Én se tudtam,hogy ennyi csak miután kiszemeltem a nyuszit,telefonáltam és akkor tudtam meg.De úgy voltam vele,hogy ő kell és még pénzem is volt.:)

2012. jan. 21. 21:05
 4/13 A kérdező kommentje:
az igen..és szerinted állatkereskedésből semmiféleképpen ne vegyek?
2012. jan. 21. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát én nem vennék.Nagyobb esélyük van betegségekre,persze ez nem biztos,lehet hogy teljesen egészséges nyuszit fognál ki.De tenyésztőtől a biztosabb.Ők jótanácsokkal is ellátnak mielőtt elhozod,legalábbis mi ott voltunk nála kb háromnegyed órát,minden alapvető dolgot elmondott a tartásról,kérdezhetsz stb.Utána is ha van vmi baj,felhívhatod.

De vannak olcsóbb tenyésztők is,biztos lesznek még itt emberek akik írnak róluk.:)

2012. jan. 21. 21:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát, remélem más is fog tudni tanácsokat adni vagy olyan tenyésztőt ajánlani, aki kicsit olcsóbban adja a nyuszikat, mert nekem még sose volt, tehát még minden felszerelést is kell vennem hozzá, és azért nem fröcsög a pénz nálam ( :D ), de mindenképpen szeretnék egy állatot (mindig is volt), hogy tudjak valakit simogatni, szeretgetni, stb. :)
2012. jan. 21. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Még annyi,hogyha kereskedésből hozol nem biztos ám,hogy törpe lesz az a nyuszi.Lehet,hogy egy törpe meg házi keveréke.Őket korábban elválasztják az anya nyúltól,hogy kissebbek legyenek.Olvastam ilyenekről,ezért tartom biztosabbnak a tenyésztőt.
2012. jan. 21. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát kérdező,megértelek.:)Én is csak úgy tudtam megvenni,hogy akkor ballagtam gimiből és a ballagási pénzemet rá költöttem.
2012. jan. 21. 21:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát, igen..én is félek attól, hogy nem törpenyúl marad. Mind1, megpróbálok mindent, bejárom az összes állatkereskedést, és ha nem marad más, akkor tenyésztő. De, remélem, fognak még írni olyan emberek, akik tudnak ajánlani olcsóbb tenyésztőket. :)
2012. jan. 21. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Teszveszen, a törpenyulas oldalon van elég kisnyúl, vagy fiatal állatka, akik gazdát keresnek, és ők biztosan törpék is maradnak...és olcsóak, sőt, ingyenesek. :)
2012. jan. 22. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!