SOS! Mit lehet ilyenkor csinálni?! (törpehörcsög)
A 8 hónapos hörcsögöm most szült egy hete. A kicsik egészségesek és szépek, öten vannak. De egy fél órája hangos sírás jött a házból és gyorsan levettem a tetejét: az anyahörcsög a szájában egy kicsivel rohant ki és hirtelen nem tudtam mit akarhat, azt hittem, csak áttelepíti az almot, de ekkor beleharapott egyet a kicsibe és letépett belőle egy darabot! Nagyon megijedtem és gyorsan kivettem az anyát, majd az apát is, mikor az is kijött a házból, de a kicsi nagyon vérzett, és elég nagy a sebe, de még él. Mit tudok vele csinálni??
A szülőknek gyorsan adtunk tejfölt, de egyébként kapnak 2-3 naponta sajtot is, az most nem volt. Közben kivettem a kicsit is, és most itt van egy zsebkendőn, fekszik mozdulatlanul, de lélegzik. Visszategyem vagy milegyen vele?? SOS!!
A hörcsögökről köztudott,hogy képesek a hannibalizmusra! Az enyém is ezt csinálta és tenyésztettem őket!
1.Nem tuggya nevelni mert olyan sok van a kicsiből
2.Beteg a kicsi és ezért eszi meg
3.A hörcsög képes a hannibalizmusra
Én is nagyon meg ilyedtem mikor először láttam de utána néztem a neten és ezt találtam,hogy a hörcsög hannibál!
Szóval nem kell megilyedni ha ilyen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!