Törpenyuszit lehet valamilyen trükkre tanítani?
Ha igen akkor lehet klikkerrel? Klikkert hol lehet venni?
Bocsi ha esetlen vagy hülye a kérdésem...:P
A válaszokat előre is köszönöm.:))
A cilinderből elővarázsolós trükkre meg tudod tanítani!
:)
Ohhh köszi:DDD
Azt ki nem hagyom!XD
Megy a zöld kiskacsó!:P :))
Szerintem nem nagyon lehet semmit...sajna
Ha valakinek mégis sikerül akkor minden elismerésem! Az én törpenyulam csak arra képes hogy kétlábon kaját kunyiz, ha kiengedem a házából akkor édesen pattog a szőnyegen, és ha a szőnyeg közepére állok akkor körberohangászik...:))
Hehe. Régen macskám volt, hát ahhoz képest szelídebb intellektussal bír az biztos. Persze nem tudom ha sok munkaórát beleöl az ember akkor mi hozható ki 1 nyusziból. Ki kell póbrálni!
Kedves kérdező, sok türelmet hozzá!
Utolsó, neked is köszi, én pont erre lennék kíváncsi hogy ki mit ért el náluk. És a klikkeres dologhoz meg csak annyi hogy you tube-on láttam egérrel hogy ott kattogott neki vele...vagy mi...xd
Neked is küldök egy zöld kezet.:)) köszi a válaszod és hogy nem szóltál le egyből...:)
Ki tudja? még a végén én leszek az első nyúl idomár...xdxd (csak viccelek:P )
Klikkerrel lehet őket tanítani (bár én nem pròbàlkoztam vele), de a neten vannak fent videòk ròla. Persze sok idő és energia.
Klikkert tudsz venni Fressnapfban a kutyàs részen.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!