Hullik a törpehörcsögöm szőre, tudnátok valamilyen tippeket adni, hogyan növesszük meg neki?
A barátnőm azt javasolta. hogy szalicilszesszel dörzsöljük meg neki, elvileg attól visszanő (ő mástól hallotta, hogy a kutyájuknál ez bevált).
Félek olyat rácsepegtetni, mert lehet csípni fogja, vagy kisebesedhet neki, szétmarja. :S
2 lány hörcsögöm van amúgy, egy ketrecben vannak, nem verekednek, de az idősebbnek kezdett el hullani a szőre (most lett 1 éves).
Amikor a kisebbik tisztítja a hasát, és a puniját a nagyobbnak, mindig csipog a nagyobbik. Lehet fáj neki, vagy kitépi neki a szőrét?
Nem hinném, hogy vitaminhiányos, hiszen nagyon sok mindent adunk neki, gyümölcsöt, zöldséget, megfelelő magokat.
Mégis mi a tippetek, mit csináljak vele?
Aloeverával már bekentem neki, de nem láttam semmi változást. :/
Szia!
Ne kenjél rá semmit, vidd dokihoz! Lehet hogy rühes vagy valami más betegsége van, de az is lehet, hogy a forgács irritálja és azért hullott ki a szőre.
Ha csippog mikor a másik mosdatja, az szerintem nem azért van, mert bántják egymást, régebben mikor két hörim volt együtt, ők is ezt csinálták. :)
De a hulló szőr miatt mindenképpen vidd el dokihoz! És ami a kutyánál beválik, az nagy valószínűséggel egy törpehörinél nem fog, úgyhogy ne is kísérletezz!
szalicils sav???? uram isten. először a barátnőd öntsön magára szalicilsavat....
amugy nekem is volt ilyen valószínűleg gombásodás, canestennel megpróbálhatod, de mindenképpen vidd el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!