Mi történik a hörcsöggel ha káposztát adok neki? sajnos megtettem többször is de nincs semmi baja
Én adok neki mindet a 2 hörinek.
Alma,káposzta,sali,krumpli,répa,zöldség..a karfiolt nem ették meg,szőlőt sem, paradicsomot sem...Azt mondták ehetnek mindent,max elcipelik le az alomba,vagy nem eszik meg.Olyan kis ducik,jól élnek a drágák..kisfiaim imádják őket, csak az én gondom a 2 vacak :-D
KÁPOSZTÁT, KRUMPLIT, KARFIOLT, RETKET, CITROMOT TILOS ADNI NEKIK! Lehet hogy most nem volt baja, de máskor előfordulhat hogy lesz! Ugyanis a káposzta puffaszt!
Ilyeneket ne adjatok a höriknek, ha egy kicsit is szeretitek őket, könyörgöm!! :(((
Én a vitából kimaradnék...csak választ írok:
Nekem azt mondták, semmi -K betűs kaját nem szabad nekik adni. A káposztát azért nem, mert odaragadhat a pofazacskójukba és egy idő után megfulladhat. A másik pedig az, hogy puffaszt!
Na ide figyeljetek mert úgy látom nem tudtok semmit.
Ha káposzta,lehet neki adni,ha savanyú akkor is.
És az nem igaz hogy rátapad xD....
egy kicsit dagaszt de nem sokat.
Úgy hogy nem szabad adni sokat csak egy kicsit. :D
Én szalámit adok az enyémnek nagyon kicsit.
És nincs semmi baja úgy hogy hús evők is.
És a szalámi növeszti őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!