Ki tudna pár kérdésemre válaszolni a Dzsungáriai Törpe Hörcsöggel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mekkorára nő meg?
Mi a kedvenc zöldsége/gyümölcse?
Kell neki fog koptató?
Mennyi fa forgács kell neki? (hány centi)
Szeret játszani?
H igen akkor mivel?
Köszike mindent :)
2011. jún. 16. 16:48
1/12 anonim válasza:
hát nagyon kicsik ök max 3centi amekkorát én láttam.öcsémé magokat evett meg almát szerette nagyon,de sokféle zöldséget is.nem volt koptatója mert a magokkal meg száraz kenyérrel lekoptatta a fogát amennyire kellett.nem játszott,de alagutat rakhatsz be neki,vagy wc papir gurigát.azt szétszedte midnig alomnak.annyi forgács kell hogy ellepje az edény alját ugyis átrendezi majd mnagának.
2/12 anonim válasza:
Nagyjából az amit az első mondott, de ha nem tudja száraz kenyérrel meg magokkal stb. lekoptatni a fogát biztos ami biztos vegyél neki fog koptatót. Csak arra vigyáz hogy amíg él addig ne vegyél mellé ellenkező neműt mert nagyon gyorsan túl szaporodnak. Sajna ezt a hibát mi is elkövettük egyszer de nekünk még szerencsénk volt vitték mint a cukrot! :)
4/12 anonim válasza:
10 biztos nem olyan 5 nyolc nem tudom de szerintem kisebb mint 10 és nagyobb mint 3.
5/12 anonim válasza:
Na a méretnek jobban utána néztem és annak a válaszolónak volt legközelebb a tippje a megoldáshoz aki 10-et mondott! Ugyanis 6-11 centiméter hosszúra nőnek!
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. :)
2011. jún. 16. 17:25
7/12 anonim válasza:
első vagyok.nekünk amik voltak sosem voltak 10 centik,de még a közelében sem...az aranyhörcsög akkora szerintem kb,ezek meg kis bogyók xD
8/12 anonim válasza:
az vagyok aki írta hogy inkább 10 centi, na megmértem a mienk 8 :D
9/12 anonim válasza:
A mieink is 6 és 11 között mozogtak.
10/12 anonim válasza:
Az enyém 3 éves és 8-9 centi.
Kedvence: alma, saláta, uborka
Fogkoptató gyanánt faágat kap. (alma, cseresznye)
Az enyém kukoricacsutkaalomban van, és az olyan 4-5 centi.
Nem szeret játszani futkosni szeret a frissen kitakarított tengerimalac 100x50 cm-es ketrecben (persze malacok nélkül)
Szivesen mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!