Mi baja lehet a nyulamnak?
Figyelt kérdés
2 hónapos, közel 2 napja a bal szeme feldagadt és nem akar elmúlni, talán myxo? viszont azt rovarok terjesztik és a lakás 100% rovarbiztos. SOS !!!!!!!!!!!!!!!!2012. jan. 8. 21:07
11/12 anonim válasza:
Olvastam a pelletről. Én is tescoban vettem, sokkal olcsóbb, és ugyan olyan jó, mint a kereskedésen lévő. Csak arra vigyázzatok, nehogy olajjal legyen átitatva, mert állítólag olyat is lehet kapni. Én bevallom, a boltban kicsit megnyitottam és szaglásztam, nincs-e olaj szaga, aztán vettem csak meg. :)
Remélem a nyuszid szeme mielőbb meggyógyul!!!!!
12/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
most indulok új almot venni neki, a szeme is szépen gyógyulgat, köszönöm a tanácsokat.!
2012. jan. 11. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!