A nyúlamnak náthája, allergiája vagy esetleg valami komolyabb baja lenne? (Az utóbbit nem hiszem, de sosem lehet tudni)
A házi nyuszimon pár napja észre vettem, hogy néha az orrába egy bizonyos fehér nyúlos valami van. Az elején arra gondoltunk, hogy mivel pitypang levelet, szárat majszolt, annak a leve ment bele az orrába. Figyelgettem, s később a másik orrlyukánál is észre vettem. Másnap elmúlt, semmi komolyabb, de ma amikor megint kivettem a helyéről megnézni, semmi sem volt, majd hagytam had rohangásszon az udvaron(ki szoktam sűrűn engedni) s egy csöppet később csak azt veszem észre, hogy megint olyan az orra, pedig pitypang levelet most nem kapott, s ötletem sincs, hogy mi lehet. Amúgy a nyúl nem beteg, nem fáradt, ugyan olyan elven, mint eddig is. Ha netalántán azt venném észre, hogy rosszabbul van, akkor rögtön orvos lesz hívva.
De addig valakinek ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!