Hogy szoktassam a kezemhez?
Figyelt kérdés
Tudom(gondolom) volt már ilyen kérdés!
De a törpehörimet nem tudom megfogni és sokan azt írták hogy sokat legyen kézbe de ha megfogni se tudom!Meg hogy adjak neki a kezemből kaját de elfut a kezem elől!
Mit csináljak?SEGÍTSETEK
2009. máj. 23. 18:10
1/9 anonim válasza:
tedd be a kezed a terráriumába (vagy mittudomén hol tartod), és maradj úgy mozdulatlanul (szóval valami kényelmes pózt válassz), és hagyd, hogy ő közeledjen. Amikor közeledik, ne mozdulj, hadd ismerkedjen a gazdi illatával! esetleg foghatsz a kezedben valami neki való finomságot :)
2/9 A kérdező kommentje:
oké,köszi
2009. máj. 23. 18:43
3/9 anonim válasza:
adj neki ételt, az étel szagu kezet szeretni fogja, idővel felismeri és megnyugszik majd :) türelem :)
csak simogasd és hagyd hogym ásszon rajtad
4/9 A kérdező kommentje:
Hagynám,de ha meglátja a kezem akkor elbújik és ha csokit fogok vagy valamit akkor is csak kukucskál kifele!De majd egyszer hátha!
2009. máj. 23. 21:50
5/9 anonim válasza:
ha ételszagú az ujjad, akkor meg akarja enni. erre vigyázz.
6/9 A kérdező kommentje:
de mondom,hoyg a kezem kölezét elkerüli!:(
2009. máj. 24. 13:15
7/9 anonim válasza:
nekem is ilyen volt a hörim de én úgy csináltam hogy minden dolgát megfogdostam és egy idő után elvette a kezemből a kaját:D megfog szokni,nyugi csak forgácsot amikor takarítod jól fogdosd meg hogy rákerüljön a szagod! és pár hét múlva kiveszi a kezedből a kaját
8/9 anonim válasza:
Nekem is van 2 hörim. Egyik tök nyugis, a másik viszont menekül. Ekkor sarokba szoktam szorítani, s nagyon finoman megfogom, kicsit megsimizem, s adok kézből neki vmi finomat. Ubit, almát, és salátát szeretik a legjobban, no, meg a tökmag+ szotyi. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddig 5 percre tudtam kivenni utána már nem maradt meg a kezembe,de ez is haladás egy idő után (gondolom) csak megfogja szokni hogy vagyok az életében :) 5 hetesen hoztam el és senki nem vette ki minden nap sőőt csak akkor mikor megnéztük az eladóval,hogy fiú v lány szóval ahoz képest büszke vagyok rá :)
És köszi a válaszokat
2009. máj. 24. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!