Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan vegyem rá a szüleimet...

Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy lehessen törpehörcsögöm?

Figyelt kérdés

13L vagyok. Van már egy kutyám,de nagyon rég óta szeretnék egy törpehörit. Amikor meglett a kutya apa már akkor mondta hogy nem lesz más állatunk rajta kívül de ez kb. másfél éve volt,azóta nem beszéltem vele erről,mert tudom hogy ha rosszul kezdek neki nem lenne a válasz. Ilyeneknél általában apa dönt. Csak nemtudom hogyan fogjak hozzá meg stb..

A kutyusomat csak én gondozom én sétáltatom,fürdetem,fésülöm,a zsebpénzemből veszek neki ennivalót. Szóval rendesen gondozom.

A törpehörcsögöt meg én szobámba tartanám,és így nem érezhetnék a 'szagát' (Még mielőtt lett kutyánk akkor is szerettem volna már egy törpehörcsögöt,csak azt mondták,hogy nem,mert büdös..)

Hogyan vegyem rá apuékat? Hogyan fogjak egyáltalán hozzá :'D? Én úgy gondoltam hogy a szülinapomra kérném (jan.20). Félek,hogy nem engedik meg.:/

2012. jan. 4. 19:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát erre nem számítottam.:o

Délután beszéltem apával elmondtam róla mindent (még a negatív tulajdonságait is.) és megmutattam neki a ketrecet meg nyomtattam róla képet meg ilyesmik.:D

Legelőször azt mondta hogy milyen szép a ketrec. Aztán meg hogy ő nembánja ha lesz,de akkor rendesen gondoskodnom kell róla.:) Sőt,holnap már elmegyünk nézelődünk a kisállat kereskedésbe,és lehet hogy már meg is vesszük.:D De örülök.^^

2012. jan. 8. 18:21
 12/12 Eveteve válasza:
ügyes voltál gratula
2012. máj. 7. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!