Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit eszik a tengerimalac?

Mit eszik a tengerimalac?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szénát, zöldségeket és gyümölcsöket (répa, alma, uborka), valamint magkeveréket.
2012. jan. 3. 12:55
 2/11 A kérdező kommentje:
és mennyit tegyek neki?
2012. jan. 3. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Háát, nehéz megmondani. Mérettől is függ.

Napi egy jó marék friss széna. Egy negyed alma, 4 centis uborkadarab (természetesen nyers uborka, nem konzerv) és kis csík répa, és három evőkanál magkeverék elvileg elég.

2012. jan. 3. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Magot nem szabad neki sokat adni,mert attól elhízik.Széna és friss víz mindig legyen előtte.Az enyémaim az uborkát,paprikát nagyon szeretik,meg a füvet(mivel kertes házban lakunk,van "bio" füvünk,utcáról nem tanácsos szedni).De mi mindent szoktunk nekik adni,amit nem kérnek,max nem eszik meg. Olvastam már,hogy k betűs dolgokat nem adjunk nekik,a mieinknek nem lesz semmi baja tőle,ha néha napján kapnak.
2012. jan. 3. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
A káposzta, krumpli, karalábé stb. puffadást okozhatnak, nagy mennyiségben súlyosan megbetegedhet tőlük. Egy kis szelettől általában semmi bajuk, de nem ezek alkotják az ideális étrendet. A fű is jó, csak tényleg garantáltan nem macskapisis-koszos kéne.
2012. jan. 3. 13:17
 6/11 anonim válasza:
krumplit ne mert keményítő van benne ,káposztát meg azért ne mert felfújja őket.én is olvastam k betűset ne adjunk nek!!!!felfújja őket de kukoricát szabad meg tejtermékeket pl:sajt enyém szereti :D de kisállatkereskedésekbe is lehet neki venni tápokat de szerintem ha onnan veszel inkább olyat vegyél amibe van pl:borsószirom ne csak a búza kukorica kombinációt :D
2012. jan. 3. 13:18
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. jan. 3. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Szénából mindig legyen előtte, hogy tudjon enni belőle ha éhes, attól nem fog elhízni. Zöldséget, gyümölcsöt csak keveset, én reggel és este szoktam nekik adni egy kis darabot. (Abszolút kedvencük a zeller, az illatától teljesen megkergülnek.) Tápot minden nap adok nekik, Versele Laga a legjobb márka szerinem.
2012. jan. 3. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Tejterméket nem adunk tengeri malacnak!

Olvasgasd ezt: [link]

2012. jan. 3. 14:33
 10/11 anonim válasza:
Én a tengerimalacomnak magvakat, szénát, uborkat, répát, szóval szimte mindent megeszik. Én mimden nyáron ki szoktam vinni az udvarra és ott is tud legelni és akkor máris kevesenbbet eszik.
2012. jan. 3. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!