Mit eszik a tengerimalac?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 12:54
1/11 anonim válasza:
Szénát, zöldségeket és gyümölcsöket (répa, alma, uborka), valamint magkeveréket.
2/11 A kérdező kommentje:
és mennyit tegyek neki?
2012. jan. 3. 13:07
3/11 anonim válasza:
Háát, nehéz megmondani. Mérettől is függ.
Napi egy jó marék friss széna. Egy negyed alma, 4 centis uborkadarab (természetesen nyers uborka, nem konzerv) és kis csík répa, és három evőkanál magkeverék elvileg elég.
4/11 anonim válasza:
Magot nem szabad neki sokat adni,mert attól elhízik.Széna és friss víz mindig legyen előtte.Az enyémaim az uborkát,paprikát nagyon szeretik,meg a füvet(mivel kertes házban lakunk,van "bio" füvünk,utcáról nem tanácsos szedni).De mi mindent szoktunk nekik adni,amit nem kérnek,max nem eszik meg. Olvastam már,hogy k betűs dolgokat nem adjunk nekik,a mieinknek nem lesz semmi baja tőle,ha néha napján kapnak.
5/11 anonim válasza:
A káposzta, krumpli, karalábé stb. puffadást okozhatnak, nagy mennyiségben súlyosan megbetegedhet tőlük. Egy kis szelettől általában semmi bajuk, de nem ezek alkotják az ideális étrendet. A fű is jó, csak tényleg garantáltan nem macskapisis-koszos kéne.
6/11 anonim válasza:
krumplit ne mert keményítő van benne ,káposztát meg azért ne mert felfújja őket.én is olvastam k betűset ne adjunk nek!!!!felfújja őket de kukoricát szabad meg tejtermékeket pl:sajt enyém szereti :D de kisállatkereskedésekbe is lehet neki venni tápokat de szerintem ha onnan veszel inkább olyat vegyél amibe van pl:borsószirom ne csak a búza kukorica kombinációt :D
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. jan. 3. 13:23
8/11 anonim válasza:
Szénából mindig legyen előtte, hogy tudjon enni belőle ha éhes, attól nem fog elhízni. Zöldséget, gyümölcsöt csak keveset, én reggel és este szoktam nekik adni egy kis darabot. (Abszolút kedvencük a zeller, az illatától teljesen megkergülnek.) Tápot minden nap adok nekik, Versele Laga a legjobb márka szerinem.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Én a tengerimalacomnak magvakat, szénát, uborkat, répát, szóval szimte mindent megeszik. Én mimden nyáron ki szoktam vinni az udvarra és ott is tud legelni és akkor máris kevesenbbet eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!